BLOG

ÎN CURÂND!

Ce este acest blog?

     Încă de la început am dorit să creăm o comunitate de tineri cititori români și să menținem iubirea față de lectura în rândul lor. Astfel, am realizat că ce metodă mai bună de a face acest lucru decât prin a face auzite vocile tinerilor scriitori. Cititorii lecturând scrierile altor tineri vor reuși să se conecteze mai ușor cu lectura.

     Poate te întrebi cum vrem sa facem acest lucru. Am decis să deschidem un blog la care poate contribui orice scriitor, cu orice creație literara. Prin urmare, aceștia își pot face vocea auzită și se pot conecta cu alți scriitori, dar și cu iubitori de lectura.

     Cum funcționează acest lucru? Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți creația ta la adresa de e-mail blogcartediem@gmail.com, alături de titlul creației, tipul creației(poezie, recenzie carte, proza, etc.), numele tău (sau in cazul în care te simți mai timid poți folosi chiar și un pseudonim) și creația, desigur. Poate chiar și orice pagina de socializare, pentru ca apoi să te poți conecta cu cititorii sau alți scriitori. Alături de text poți atașa chiar și un desen, un videoclip sau un playlist ce sa aibă același vibe cu creația ta. Numărul de creații pe care le poți trimite este nelimitat, însă fiecare text trebuie trimis într-un mail separat.

     Poți utiliza orice limbă, orice tip de scriere, orice subiect, orice! Cerul este limita! În cazul În care crezi că sunt necesare niște tw(trigger warnings) pentru creația ta, te rugăm frumos să ne anunți.

     Odată ce ne trimiți creația ta, noi o vom pregăti pentru blog și te vom anunța de îndată ce aceasta va fi publicată.

     Scrierile sunt postate în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă. Astfel, textele tale nu vor fi postate poate chiar în ziua în care ni le trimiți.

     Stai liniștit(ă). Creațiile tale vor fi publicate doar pe blog și nu vor fi împărtășite cu nimeni înainte de publicare. De asemenea, acestea nu vor suferi nici un fel de modificare de către noi.

     Deci, ce mai aștepți? Fă-ți vocea auzită acum!

     Ai întrebări referitoare la acest blog? Atunci te așteptăm să ne scrii un e-mail la adresa cartediem.ro@gmail.com sau pe pagina noastră de Instagram @cartediem_ro!